Lanseringen av www.causeofdeathwoman.com

Med domän och driftproblem mitt i vår lansering, så kan man under dagen se vår sajt på www.causeofdeathwoman.net tillsvidare att dom har löst det.

Snart, snart så är vi i hamn…

5 svar till “Lanseringen av www.causeofdeathwoman.com

 1. Fantastiskt bra.
  Otroligt viktigt.
  Väldigt snyggt.
  Men jag blir så arg…

 2. Ni frågar om varför frågan är så laddad. Det handlar om att kvinnor (och barn) är lägre värderade i samhället. Läs gärna denna utmärkta genomgång om hur manssamhället i Sverige känt sig hotat när kvinnor organiserar sig och går samman för att ställa politiska krav på jämställdhet – jämlik politisk och ekonomisk makt i samhället. För det är ju det som är anledningen. Man vill hålla kvar kvinnor i underordning. Våldet är ett verksamt medel, och kvinnor får inte den ”verksamma” hjälp av domstolar till skydd för liv, frihet och säkerhet som de mänskliga rättigheterna stadgar, tvärtom hjälper rättsväsendet till att möjliggöra våld, även dödligt våld mot misshandlade kvinnor och deras barn, hindrar också kvinnan från att undkomma mer våld genom beslut om gemensam vårdnad och umgängesrätt till dömda kvinnovåldsförövare. http://lup.lub.lu.se/luur/download?func=downloadFile&recordOId=1468591&fileOId=1468593

  Här finns mer information
  http://sanningenompapparattsrorelsen.wordpress.com/2012/02/09/det-hogerextrema-kvinnohatets-fanbarare/

 3. Bra material och projekt om mäns våld mot kvinnor. Dock vill jag gärna påpeka att vilka ord man väljer att använda är av yttersta vikt för att vara riktigt tydlig med vem som är förövare och vem som är brottsoffer.
  Jag såg ordet ”kvinnovåld”. Vem slår vem, mannen slår kvinnan eller kvinnan slår mannen, vad betyder manligt våld, jmf polisvåld.
  Bara en ett vänligt påpekande

 4. Välkommet initiativ för att förbättra villkoren för mer än hälften av jordens befolkning. Ni har mitt fulla stöd!

 5. Finns ni på Facebook/twitter?